torstai 4. elokuuta 2011

COMEBACK

Heippis kaikille, PITKÄSTÄ AIKAA!!

Noniin, eiköhän sitä ole aika vihdoin tarttua härkää sarvista ja rikkoa tämä blogihiljaisuus! Kevät meni hujauksessa. Tein töitä päivät ja luin illat pääsykokeisiin ja tuntui, että huhti- ja toukokuu olivat yhtä uuvuttavaa tunnelia, jonka päässä ei paljon valo pilkahdellut :D Kesäkuun puolivälissä, pääsykoepäivänä, olin totaalisen ryytynyt, kypsynyt ja ylikierroksilla, enkä olisi kestänyt pänttäämistä enää päivääkään. Olo kokeiden jälkeen olikin sitten täydellisen kevyt ja euforinen huolimatta siitä, että koe itsessään oli mennyt mielestäni totaalisesti penkin alle! Olin kertakaikkisen innoissani, kun ne ankeat kaksi ja puoli kuukautta olivat viimein takana ja sain vapauteni takaisin. Seuraavat puolitoista kuukautta onkin sitten mennyt kesästä nauttiessa ja töitä tehdessä. Viikonloput ovat olleet täynnä kekkereitä ja iloisia kesätouhuja, minkä lisäksi omien häiden suunnittelu on imaissut oman aikansa.

Blogitauko on siis venynyt ja vanunut, mutta täällä sitä kuitenkin taas ollaan, believe it or not! Ja believe it or not, myös ovet oikikseen aukesivat kuin ihmeen kaupalla! En edes yritä selittää sitä tunnetta. Jokainen, joka on joskus pidellyt sitä paksua kirjekuorta vapisevissa käsissään, kyllä tietää mistä puhutaan ja muut eivät todennäköisesti jaksa hehkutustani kuunnella! :’D Mutta täytyy kyllä sanoa, että fiilis on aivan mieletön, kun omat tavoitteet ja unelmat ovat taas askeleen lähempänä!

Muutimme loppukeväästä pääkaupunkiseudulta takaisin kotikaupunkiimme herra X:n töiden perässä, mutta olen kuitenkin kesän ajan asunut ja työskennellyt ihanassa kesä-Helsingissä. Opiskelupaikan saaminen on ihan mahtava juttu, mutta samalla olen joutunut myös tosissani miettimään, mihin haluan tulevina vuosina keskittyä ja sumplimaan mm. asumisjärjestelyjä. Toisaalta yhden tutkinnon valmistuttua ärsyttävä sisäinen ääni patistaa työelämään, mutta samalla koen, että ehdin tekemään töitä vielä vuosikaudet! Opiskelu on etuoikeus ja haluaisin vielä ehtiä nauttia opiskeluelämästä ainakin vuoden tai kaksi. Samalla saisin myös opinnot kunnolla käynnistettyä. Ja niin ne asiat vaan tuntuvat loksahtelevan paikoilleen, sillä löysin kuin löysinkin erään tuttavani kautta aivan ihanan asunnon Helsingistä. Match made in heaven. Siitä tulee nyt sitten 1/3-kotini, joskin myös ne loput 2/3 ovat onneksi varsin hyvien ja nopeiden kulkuyhteyksien päässä Helsingistä. Pääsen siis nauttimaan sekä etäsuhteen että yhdessä asumisen parhaista puolista ihan fiiliksen mukaan ;> Luksusta!

Kuten rivien välistä voi varmasti lukea, täällä voidaan yleisesti ottaen aivan erinomaisesti ja ollaan vähän keskimääräistä innostuneempia ihan kaikesta! :D Saapa nähdä, kuinka kauan tätä riemua riittää! Petrattavaakin tietysti löytyy, kuinkas muutenkaan. Etenkin liikunnan ja painonhallinnan osalta vaihde on ollut vapaalla jo liian kauan, sillä vyötärönauhat laulavat ja legginsit yhdistettynä erilaisiin yläosiin tuntuvat ulos lähtiessä ainoalta miellyttävältä asuvaihtoehdolta. Ei näin! Kesästä on siis nautittu ja juhlia on juhlittu ja hyvä niin, mutta koska myös ne omat juhlat ovat alkaneet "uhkaavasti" lähestyä, pieni korjausliike on nyt paikallaan! Tarkoittaa siis lähinnä arkeen palaamista ruuan ja liikunnan osalta, jolloin jenkkakahvat, vatsapömpötykset ja muut kesän kuumimmat asessoorit poistuvat tietysti kuin itsestään kuvioista ;> Eiks se silleen mee?

Tulipas sekava soperrus, mutta parempaan en nyt tältä istumalta pystynyt, sorry!  Pääasia, että pahin writer’s block on nyt saatu murrettua ja blogailu saa jatkua.

Mukavaa loppuviikkoa ja oikein huippurentouttavaa viikonloppua joka iikalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti