maanantai 21. maaliskuuta 2011

Blogitauko!

Tuntuu hurjalta aloittaa blogitauko, kun blogia on muutenkin tullut pidettyä vain parin kuukauden ajan. Pääsykoeurakka alkaa kuitenkin vähitellen käynnistyä, muutto lähestyy ja työkuviot vievät aikaa, joten blogin "jäähdyttäminen" parin kuukauden ajaksi tuntuu järkevältä ratkaisulta :) Blogin ylläpitäminen ei todellakaan vie paljoa aikaa, mutta pyrin tällä hetkellä tietoisesti raivaamaan kalenteristani tilaa työn lisäksi seuraaville asioille: 1. pääsykokeet, 2. M ja ystävät, 3. liikunta.

Minusta on ihanaa ja piristävää kirjoitella tänne silloin tällöin, ja tulen niin todennäköisesti tekemään myös näiden muutamien kuukausien aikana. En kuitenkaan halua, että mahdolliset lukijat ihmettelevät passiivisuuttani tai hiljaista postaustahtiani, joten tuntuu luontevammalta ilmoittaa suoraan blogipaussin pitämisestä sen sijaan, että lupailisin itselleni tai kenellekään muulle sen enempää. Kevään mittaan selviää, miten paljon ehdin blogiin panostaa. Huhti-toukokuusta on tulossa omalla kohdallani työntäyteinen. Tarkoituksena on paahtaa töitä kolmena päivänä viikossa ja päntätä töiden ohessa tiukasti pääsykokeisiin. Olen kuitenkin täynnä motivaatiota ja kevään tulo antaa minulle joka päivä uutta energiaa, joten odotukset ovat korkealla! ;) Tiedän, että voin tehdä vain parhaani ja se riittäköön. (Kesällä sitten nähdään, mihin.) Oman blogini hiljaiselosta huolimatta tulen kuitenkin takuulla seurailemaan blogejanne ja hakemaan niistä energiaa kevään uurastukseen. Blogimaailma on täynnä mahtavia ja innostavia ihmisiä, kiitos teille kaikille! :)

Tässä kuitenkin tauosta huolimatta viime viikon liikuntapäiväkirja:
ma: krossailua 60 min, pilates 55 min
ti:-
ke:-
to:-
pe: juoksulenkki 55 min
la: juoksulenkki 1 h
su: krossailua 30 min (keskiraskas intervalli), body pump (55 min)

Loppuun vielä teemaan sopiva, hieman surkuhupaisa kuva :D Pidettäköön sitä varoittavana esimerkkinä. Tarkoituksena on viettää mukava kevät ja ehtiä nautiskellakin kaiken työn ja touhun lomassa, eikä sinkoilla paikasta toiseen, kuten tämä Kani-poloinen ;D Wish me luck!


Toivotan jokaiselle tätä lukevalle aurinkoista, energistä ja onnellisten hetkien täyttämää kevättä. Palaan "linjoille" viimeistään kesäkuun lopussa <3

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, nää blogitauot aina pysäyttävät! Mutta hurjasti tsemppiä sulle kevään koitoksiin. Se on ihan oikein satsata sellaisiin asioihin jotka ovat sulle tärkeitä. Ilmoittele miten pääsykoeurakka sujuu ja nauti keväästä! :)

    VastaaPoista
  2. Voi että, kiitos tsemppauksesta! :) Ja juu - lupaan kirjoitella jossain vaiheessa väliaikatietoja kevään uurastuksista ;D Mukavaa kevättä myös sinne!

    VastaaPoista