sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Aamuauringonpalvontaa

Huomenta!
Olen valaistunut. Ihana ystävättäreni sai minut tosiaan innostettua pitkästä aikaa juoksulenkille perjantai-iltana ja tänään oli vuorossa viikon toinen lenkki. Heräsin puoli kahdeksalta ja vilkaistuani ulos teki heti mieli vetää lenkkeilykuteet päälle - miten tämä on mahdollista!? Kymmeneltä olosuhteet olivat jo aivan täydelliset; taivas oli pilvetön ja aurinko sai hangen kimmeltämään upeasti! Ilma oli kirpeä, mutta aurinko lämmitti samalla ihanasti. Täytyy sanoa, että tämän aamun juoksulenkki oli ihanin liikuntaelämys pitkiin aikoihin. Juoksuinnostukseni sai kunnon buustauksen! :) Tässä viikon liikuntapäiväkirja ja ihan hyvältähän näyttää.

Viikon treenit:
ma: body pump (55min), spinning (55min)
ti: -
ke: body pump (55min), FitnessFusion-tunti (55min)
to: -
pe: juoksulenkki (45min)
la: spinning (45min), vatsalihastreeni (15min)
su: juoksulenkki (45min, ripeä)

Nyt keittiöön patojen äärelle! Ohi mennen täytyy kuitenkin kommentoida, että Banoffeesta tulee näillä näkymin menestys - helppoa ja syntisen hyvää! ;) Ainakin tällainen sokerihiiri on ihan sulaa vahaa sen edessä.

2 kommenttia:

  1. Nauti urheiluvimmasta, sen on niin ihanaa jos/kun tekee suorastaan mieli lähteä lenkille! :)

    Ja banoffee... nami!! En ole koskaan itse maistanut, mutta olen kuolannut kuvia siitä. Pakko joskus kokeilla! :)

    VastaaPoista
  2. No niinpä! :) Keväällä kyllä aina iskee juoksuvimma, kun aurinko alkaa lämmittää ja asvaltti pilkottaa. Ihan huippua! Ja Banoffeeta voin kyllä todellakin suositella - ihan syntisen hyvää ja petollisen helppotekoista ;D Kinuskikin tekeytyy ihan itsestään ilman jatkuvaa sekoittelua..

    VastaaPoista