maanantai 14. maaliskuuta 2011

Uusi viikko, uudet kujeet..

Valmistujaiset onnistuivat jopa yli odotusten. Suurin osa vieraista pääsi paikalle, kuohuviini virtasi, tarjoilut saivat paljon kiitosta ja minä sain aivan ihania ja täydellisen osuvia lahjoja; Snö of Swedenin ja Edbladin koruja, lisää Iittalan Aarne-lasiston kuohuviinilaseja sekä tulevalta kaasoltani aivan ihanan Iittalan Vitriini-sarjan rasian mitäpäs muutakaan kuin nykyisiä ja tulevia sormuksia silmällä pitäen ;> M yllätti kauppareissulta tullessaan ja lahjoitti minulle suuren teräksisen Aalto-vadin. Tällaista lahjaa en ollut todellakaan osannut odottaa, mutta välillä on kyllä tosi kivaa saada jotain tällaista yllättävääkin, jota ei välttämättä itse tulisi hankittua. Illan aikana pidettiin puheita, tyhjennettiin baarikaappi, tanssittiin Roxeten tahdissa ja huomattiin aamuyöstä, että olin tyystin unohtanut osan tarjoiluista kaappiin koko illan ajaksi :D No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;> Rankasta juhlinnasta huolimatta eilinenkään ei mennyt ihan harakoille, sillä ystäväni sai minut onneksi riuhdottua raikkaaseen ulkoilmaan happihyppelylle ja vielä illalla lätkämatsiin.

Nyt kun viikonlopun kekkereistä ja viisurileikkauksesta on vähitellen toivuttu, on aika startata uuteen viikkoon. Päätin aloittaa varovaisesti tunnin krossailulla ja pilates-tunnilla. Toisin sanoen body&mind-kokeilut jatkuvat ja täytyy sanoa, etteivät kovin menestyksekkäästi. Intervallitreeni crosstrainerilla tuntui yllättävän kevyeltä, mutta pilates-tunti ei kerta kaikkiaan temmannut mukaansa. Harvoin käy niin, että katselen puolivälissä tuntia ahdistuneena kelloa ja mietin, millä verukkeella kehtaisin hipsiä pois salista, mutta tänään olin jo ensimmäisen vartin jälkeen valmis luovuttamaan. En vaan jostain syystä kerta kaikkiaan onnistu sisäistämään pilateksen ihanuutta ja syvistä sisään- ja uloshengityksistäkin tuli lähinnä oksettava ja huono olo. HÖH. Saako jo luovuttaa ja todeta, että pilates, jooga ja kumppanit eivät yksinkertaisesti ole minua varten enkä minä niitä? :D

Tällä viikolla olisi tarkoitus liikkua ahkerasti, vaikka viikkoon mahtuu kyllä paljon muutakin mukavaa ohjelmaa. Toivottavasti aurinkokin näyttäytyy loppuviikosta, sillä olisi ihanaa päästä taas juoksemaan kevätauringossa! :)

2 kommenttia: