torstai 10. maaliskuuta 2011

Valmiinanne, paikoillanne..

Tämä viikko on ollut blogin kanssa melkoista hiljaiseloa siviilielämän kiireiden vuoksi. Tiistaina kävin viisaudenhammasleikkauksessa, joten myös kuntoilu on ollut pienellä tauolla.

Elämä kuitenkin hymyilee, sillä olemme M:n kanssa tehneet aivan hiljattain melko suuria päätöksiä. Päivä on niin sanotusti päätetty ;> Tämä tuo tietysti mukanaan oman hössötyksensä ja alustavien suunnitelmien laatimisen, mutta häihin on joka tapauksessa lähes 1,5 vuotta aikaa, joten täysin idea-asteella tässä vielä ollaan. Olo on jotenkin epäuskoinen, mutta samalla ihanalla tavalla jännittynyt.

Lisäksi sain eilen postissa maisterin paperit ja viikonloppuna niitä on tarkoitus juhlistaa raivokkaasti! ;> Aion järjestää rennot kekkerit noin 20 hengen kaveriporukalle - kakkukahvit ehtii keittää sitten myöhemminkin. Tarkoituksena on tarjota muutamaa suolaista piirakkaa, paria hyvää salaattia ja jälkkäriksi juustokakkua, popcorneja, vaahtokarkkeja ja jelly beanseja! Ja tietenkin kuohuviiniä. Onneksi huomenna on vapaapäivä ja saan rauhassa siivoilla, leipoa, hössöttää ja tössöttää. Ihanaa saada niin paljon rakkaita ihmisiä kerralla koolle!

Lyhyestä virsi kaunis: loppuviikko menee lähinnä juhlia järkkäillessä ja karkeloidessa, mutta lupaan palata ensi viikolla linjoille intoa puhkuen! <3 Voikaa hyvin!

2 kommenttia:

  1. Onpas sulla ihanan hyvin asiat nyt hammasta lukuunottamatta ;) Onnittelut valmistumisesta, ja vielä noin nuorena! Saako udella mikä susta tuli?

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista! :) Minusta tuli KTM. Olen tehnyt opintoja aika vauhdilla loppuun, koska huomasin parin opiskeluvuoden jälkeen, että opintojen jatkaminen toisella alalla kiinnostaa. Tänä keväänä siis oikiksen pääsykokeet tiedossa. Ei tässä muu auta :D Onneksi kirjat eivät vielä ole ilmestyneet.

    VastaaPoista